Barion Pixel
Szivárvány tanoda kezdőlap » Rólunk » Online nyelvoktató rendszer

Online nyelvoktató rendszer

Virtuális tanterem

 

Sugaras tábla

 

ONLINE NYELVOKTATÓ RENDSZERÜNK nem igényel technikai felkészültséget, elegendő hozzá felhasználói szinten használnod az internetet. A szolgáltatást bárhonnan elérheted a világon a böngészőkön keresztül, nincs szükség telepítésre. Egyetlen technikai feltétele, hogy széles sávú internet kapcsolattal és erre alkalmas számítógéppel, valamint egy hozzá kapcsolt headsettel rendelkez.

 

Nyelvtanodánk innovatív komplex online nyelvoktató rendszerében a tanároddal – és tanfolyamon a csoporttársaiddal is -  a virtuális tantermünkben, élő óra keretében találkozol és a skype segítségével beszélhetsz. A live-online órákon a hagyományos tantermi órákon megszokott módon tanulhatsz: a tanárod a virtuális táblára tananyagokat, feladatokat ír fel és képeket, hanganyagokat, videókat tesz ki. A nyelvórák táblái megőrződnek és bármikor elérheted azokat. A fehér chat táblára pedig te is írhatsz a tanárod és csoporttársaid számára, amiket szintén bármikor újra elolvashatsz.

 

A virtuális tantermünkben a tábla mellett hamarosan interaktív feladatokkal fogjuk színesíteni és hatékonyabbá tenni az online nyelvtanulást.

Próbáld ki az online nyelvtanulást kötelezettségek nélkül!

Jelentkezz ingyenes próbaórára!

Aktualitások
1588349035.jpg

Jelentkezz VIDEÓÓRÁKKAL MEGÚJULT e-learning német tanfolyamunkra 2021. febr. 1-ig! Garantáljuk, hogy a tanfolyam végére biztos alaptudásod lesz, és olyan tanulási technikákat is elsajátítasz, amivel rövid id?n belül eléred a nyelvtanulási célod.

1573040428.jpg

Hogyan lesz rövid id?n belül magabiztos német tudásod anélkül, hogy nyelvtani szabályokat kelljen magolnod? A mindennapokban használható mondatokkal a szókincs és a nyelvtan egyszerre rögzül. Most AJÁNDÉK 5 MINI VIDEÓLECKÉVEL a tiéd lehet az e-tankönyvünk és az e-munkafüzetünk. ÚJDONSÁG a hozzá készült 20 VIDEÓKÖNYV!

1575037322.jpg

KÖZÉPFOKÚ ÍRÁSBELI NYELVVIZSGÁRA FELKÉSZÍTŐ TÁVOKTATÁSOS TANFOLYAMUNKRA és LIVE-ONLINE SZÓBELI TÉMAKÖRÖKBŐL FELKÉSZÍTŐ WORKSHOPJAINKRA már jelentkezhetsz 2021. január 24-ig bevezetŐ áron! A tanfolyam indulása: 2021. január 25.

Nyelvtanfolyamok
1452586511.jpg

Nem mersz bátran megszólalni? Várunk innovatív beszédtréningjeinkre. Ne aggódj, ha nem beszélsz még folyékonyan, légy a törzsvendégünk és társalogj fesztelenül arról, ami igazán érdekel, hogy a tanult idegen nyelvet valóban tudd használni!

1452586457.jpg

Mi "rád szabjuk" az ANGOL, a NÉMET vagy az OLASZ nyelvet célod, nyelvtudásod, életkorod és id?beosztásod szerint. A tanulásod helyét és módját is te választod! Neked melyik jön be?

1387012132.jpg

Külföldi munkára, üzletembereknek, külföldön élőknek, turistáknak ...

Nyelvi utazás 2021
1482354418.jpg

2016-ban 5 évesek lettünk, ez alkalomból jelentettük meg Tábori Évkönyvünket a felejthetetlen nyári táborok emlékére! Töltsd le ingyenesen angol és német feladatgy?jteményünkkel együtt! Olvasd el a 2017-es nyári táborunk élménybeszámolóját a blogunkban!

banner banner