Szivárvány tanoda kezdőlap » Rólunk » Online nyelvoktató rendszer

Online nyelvoktató rendszer

Virtuális tanterem

 

Sugaras tábla

 

ONLINE NYELVOKTATÓ RENDSZERÜNK nem igényel technikai felkészültséget, elegendő hozzá felhasználói szinten használnod az internetet. A szolgáltatást bárhonnan elérheted a világon a böngészőkön keresztül, nincs szükség telepítésre. Egyetlen technikai feltétele, hogy széles sávú internet kapcsolattal és erre alkalmas számítógéppel, valamint egy hozzá kapcsolt headsettel rendelkez.

 

Nyelvtanodánk innovatív komplex online nyelvoktató rendszerében a tanároddal – és tanfolyamon a csoporttársaiddal is -  a virtuális tantermünkben, élő óra keretében találkozol és a skype segítségével beszélhetsz. A live-online órákon a hagyományos tantermi órákon megszokott módon tanulhatsz: a tanárod a virtuális táblára tananyagokat, feladatokat ír fel és képeket, hanganyagokat, videókat tesz ki. A nyelvórák táblái megőrződnek és bármikor elérheted azokat. A fehér chat táblára pedig te is írhatsz a tanárod és csoporttársaid számára, amiket szintén bármikor újra elolvashatsz.

 

A virtuális tantermünkben a tábla mellett hamarosan interaktív feladatokkal fogjuk színesíteni és hatékonyabbá tenni az online nyelvtanulást.

Próbáld ki az online nyelvtanulást kötelezettségek nélkül!

Jelentkezz ingyenes próbaórára!

Aktualitások
1575037322.jpg

KÖZÉPFOKÚ ÍRÁSBELI NYELVVIZSGÁRA FELKÉSZÍTŐ TÁVOKTATÁSOS TANFOLYAMUNKRA és LIVE-ONLINE SZÓBELI TÉMAKÖRÖKBŐL FELKÉSZÍTŐ WORKSHOPJAINKRA már jelentkezhetsz!

1574524728.jpg

Nyelvvizsgáznál német vagy angol nyelvb?l, de bizonytalan vagy? Szívesen szereznél vizsgarutint? JELENTKEZZ, hogy SEGÍTHESSÜNK NEKED!

1573040938.jpg

E-learning német nyelvtanfolyamunkra JELENTKEZZ most és BÓNUSZOKAT is kapsz!

Nyelvtanfolyamok
1452586511.jpg

Nem mersz bátran megszólalni? Várunk innovatív beszédtréningjeinkre. Ne aggódj, ha nem beszélsz még folyékonyan, légy a törzsvendégünk és társalogj fesztelenül arról, ami igazán érdekel, hogy a tanult idegen nyelvet valóban tudd használni!

1452586457.jpg

Mi "rád szabjuk" az ANGOL, a NÉMET vagy az OLASZ nyelvet célod, nyelvtudásod, életkorod és id?beosztásod szerint. A tanulásod helyét és módját is te választod! Neked melyik jön be?

1387012132.jpg

Külföldi munkára, üzletembereknek, külföldön élőknek, turistáknak ...

Nyelvi utazás 2020
1482354418.jpg

2016-ban 5 évesek lettünk, ez alkalomból jelentettük meg Tábori Évkönyvünket a felejthetetlen nyári táborok emlékére! Töltsd le ingyenesen angol és német feladatgy?jteményünkkel együtt! Olvasd el a 2017-es nyári táborunk élménybeszámolóját a blogunkban!

banner banner