Barion Pixel
Szivárvány tanoda kezdőlap » Nyelvoktatás » E-learning nyelvtanulás

E-learning nyelvtanulás

Mit jelent e-learning nyelvet tanulni?

E-learning, azaz online távoktatásos formában is hatékonyan tanulhatsz, mivel az önálló tanulásra alkalmas kurzus tananyagát és feladatait egyéni igényeidnek és nyelvtudásodnak megfelelően állítjuk össze. A tanulási időt rugalmasan választhatod meg, amikor neked leginkább megfelelő. A live-online konzultációkon pedig szaktanári útmutatást és segítséget kaphatsz a tananyagod elsajátításához. 

 

AJÁNLJUK NEKED, HA...

 • nem tudsz egyáltalán részt venni nyelvórákon
 • nagyon változó és kiszámíthatatlan az időbeosztásod
 • a beszédkészség fejlesztése nem elsődleges számodra
 • szintre hozásra van szükséged, mielőtt bekapcsolódsz egy tantermi vagy live-online nyelvtanfolyamba
 • a lehető legkevesebbet szeretnél költeni nyelvtanulásra

 

NEM AJÁNLJUK NEKED, HA...

 • elsősorban a beszédkészségedet szeretnéd fejleszteni

 

Választható e-learning kurzusaink NÉMET  ÉS  ANGOL nyelven

 

E-learning német nyelvtanulás

 

E-learning tananyagcsomagok személyre szabottan bérlettel:

 

Válassz bérleteink közül annak megfelelően, hogy milyen intenzitással szeretnél tanulni. Ezeket az e-learning bérleteket különösen ajánljuk neked akkor, ha a költségesebb egyéni oktatás díját szeretnéd csökkenteni. Amennyiben a távoktatást kombinálod heti egyszeri live - online tanórával, sokkal költségkímélőbben élvezheted az egyéni tanulás előnyeit. Mivel plusz konzultációt kedvezményes óradíjjal igényelhetsz.

 

Egyéni bérlet (alapcsomag)

E-tananyagok éscsomag1 feladatok önálló tanulásra, melyet a saját magántanárod állít össze az igényed szerint személyre szabottan (témaköröket összefoglaló szó- és kifejezés-gyűjteményekkel, audio és audiovizuális anyagokkal, tanulási útmutatóval) megoldókulccsal, illetve tanári javítással és értékeléssel. A bérlet az egyéni igények és a nyelvtudás szintjének figyelembe vételével 4 leckét (1 lecke kb. 4 -5 tanórai anyag), valamint 1 x 60 perces live-online konzultációt tartalmaz a saját magántanároddal. A bérlet mindig a megvétel időpontjától számítva 6 hétig érvényes.

A bérlet ára: 19 500 Ft  

További konzultációs lehetőség igényelhető: 3 000 Ft / 60 perc


Egyéni bérlet (intenzí­v csomag)

Csomag2E-tananyagok és feladatok önálló tanulásra melyet a saját magántanárod állít össze az igényed szerint, személyre szabottan (témaköröket összefoglaló szó- és kifejezés-gyűjteményekkel, audio és audiovizuális anyagokkal, tanulási útmutatóval) megoldókulccsal, illetve tanári javítással és értékeléssel. A bérlet az egyéni igények és a nyelvtudás szintjének figyelembe vételével 8 leckét (1 lecke kb. 4 -5 tanórai anyag), valamint 2 x 60 perces live-online konzultációt tartalmaz a saját magántanároddal. A bérlet mindig a megvétel időpontjától számítva 10 hétig érvényes.

A bérlet ára: 38 500 Ft  

További konzultációs lehetőség igényelhető: 3 000 Ft / 60 perc


Egyéni bérlet (szuperintenzí­v csomag)

Csomag3E-tananyagok és feladatok önálló tanulásra, melyet a saját magántanárod állít össze az igényed szerint, személyre szabottan (témaköröket összefoglaló szó- és kifejezés-gyűjteményekkel, audio és audiovizuális anyagokkal, tanulási útmutatóval) megoldókulccsal, illetve tanári javítással és értékeléssel. A bérlet az egyéni igények és a nyelvtudás szintjének figyelembe vételével 12 leckét (1 lecke kb. 4 -5 tanórai anyagot), valamint 3 x 60 perces live-online konzultációt tartalmaz a saját magántanároddal. A bérlet mindig a megvétel időpontjától számítva 14 hétig érvényes.

A bérlet ára: 47 500 Ft  

További konzultációs lehetőség igényelhető: 3 000 Ft / 60 perc

 

Milyen formában kapod meg az e-learning bérletet?

 
Az E-leckéidet Tananyagtárunkban teszi a tanárod elérhetővé számodra a haladási tempódnak megfelelően Tanárunk a megrendelés elküldése után 3 napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

Rendeld meg a bérletedet

Megrendelem!

 

online angol nyelvtanulás


E-learning tananyagcsomagok

Válassz tanulási célodnak megfelelő speciális és témaközpontú e-learning kurzusaink közül a számodra legjobb mentorálási formával. Mentor-tanárod nemcsak figyelemmel kíséri és koordinálja nyelvtanulásodat, hanem az alap tananyagot igényed szerint az egyéni nyelvtudásod és előre haladásod figyelembe vételével kiegészítő tananyagokkal és feladatokkal bőví­ti.

 

 Mentorálási formák:

 

tutor tanár

Mentor-tanárunktól
bármelyik e-learning csomagunk elvégzéséhez szakszerű útmutatást és segítséget kapsz. A mentorod a kurzus során közvetlen kapcsolatban áll veled és személyre szabott, hatékony tanári segí­tséget nyújt önálló tanulásodhoz: kijavítja és értékeli a fogalmazásos - í­rásos feladataidat, motiválja és figyelemmel kí­séri az előre haladásodat; emailben segí­t, ha kérdésed, problémád merül fel a tananyaggal kapcsolatban.

Bármelyik e-learning tananyagcsomagunkat kombinálhatod egyéni vagy kiscsoportos live- online órákkal.

 

csoportos óra

E-learning tanfolyam (e-learning csomag + live- online kiscsoportos óra)
A mentorálást kombinálhatod live- online kiscsoportos ( max. 4 - 5 fő ) konzultációval ( 60 perc ) azért, hogy a beszéd terén is fejlődj. A virtuális tantermünkben tartott órákon tanári irányí­tással kifejezetten beszédgyakorlatokat folytatsz csoporttársaiddal, és választ kapsz a tananyaggal kapcsolatos kérdéseidre is. A csoportos órákon veled megegyező szintű és azonos tananyagból tanuló diákokkal veszel részt. A tanfolyamok indulása és a konzultációk előre meghirdetett időpontokban vannak, í­gy előzetesen be tudsz jelentkezni. Természetesen a tanfolyam ideje alatt a mentor-tanárod emailben a rendelkezésedre áll.

Konzultáció kedvezményes dí­ja: 1 040 Ft / 60 perc / fő

 

egyéni óraEgyéni live- online órákkal kombinálhatod a távoktatás csomagodat:
Így sokkal költségkí­mélőbben élvezheted az egyéni tanulás előnyeit, mivel plusz konzultációt kedvezményes óradí­jjal igényelhetsz. A saját magántanárod javítja ki a feladataidat, és segí­ti önálló tanulásodat, ha kérdésed, problémád merül fel, hiszen a live - online konzultációid mellett
rendszeres e-mail kapcsolatban állsz vele.

Live- online óra kedvezményes dí­ja: 3 000 Ft / 60 perc

 

 

 

E-learning tananyagaink német nyelvből
 

2020. március 16-tól megújult formában, live – online órákkal kiegészítve és átdolgozott tartalommal indulnak e-learning tanfolyamaink:

Azonnali tanfolyam kezdés

 • Nem kell csoportindulásra várnod, nálunk akár ma elkezdheted a német tanulást!
 

Kötetlen időbeosztás

 • Akkor jössz live – online német órákra, amikor ráérsz, Te állítod össze a saját órarended! Minden héten (hétfőtől péntekig) van lehetőséged különböző napszakokban órára jönnöd.
 • A választott időpont előtt legkésőbb 1 nappal kell csak bejelentkezned, mivel a tanulók száma az adott idősávban limitált, ha 3 főnél többen vagytok egyszerre, nem tud a nyelvtanárunk hatékonyan foglalkozni Veled.
 

Egyéni haladási ütem

 • Az egyik legnagyobb előnye az e-learning tanfolyamainknak, hogy senkihez nem kell alkalmazkodnod, a saját tananyagod tanulod a saját tempódban.
 • A másik pedig az, hogy akkor foglalkozol a tananyaggal, amikor időd van rá!
 

Költségkímélő

 • Időt spórolsz, mert nem neked kell a tananyagot megkeresned - mint amikor magad tanulsz -, hanem a te nyelvtanulási célodnak megfelelően egymásra épülő leckéket kapsz. Emellett mentor-tanárod tanácsokkal lát el a hatékony és gyors tanulásod érdekében.
 • Nem kell utaznod– tehát nincs kiesett idő és útiköltség -, mert a leckéidet online éred el Tananyagtárunkban. A live – online óráid pedig Skype-on tartjuk meg.
 • A leckéidet letöltheted, vagy a mobilodon is magaddal viheted, így bárhol tanulhatsz üresjárataidban!
 

Beszéd centrikus német órák

 • A folyamatos német kommunikáció a tanfolyam része, mert a legfontosabb számunkra, hogy gördülékenyen és magabiztosan tudj németül beszélni.
 

 

 Alltagsdeutsch - Beszélsz németül a hétköznapokban?

tutor tanárKezdő szinttől 15 leckéből + 15 live – online órából álló e-learning modulok önálló tanulásra: a hétköznapi életben elhangzó szituációkon keresztül sajátíthatod el a német nyelvet tanári irányí­tással live – online konzultációkon és a tanulási útmutatók segítségével. A leckéidet online Tananyagtárunkban tesszük hétről hétre elérhetővé számodra, melyek tanári videós magyarázatokat, mintapárbeszédeket, hallásmegértést fejlesztő gyakorlatokat és interaktív feladatokat tartalmaznak. Tanárodtól nemcsak e-mailben kapsz útmutatást a tanulásodhoz, hanem live – online órákon is konzultálsz vele a kijavított feladataid hibáiról, vagy a leckéd számodra nem érthető részeiről. A beszédet pedig live – online kommunikációs órákon gyakorlod tanulótársaiddal együtt.


Mit tartalmaz egy modul? 

 • 45 tanórányi tananyagot (hanganyagokkal videókkal és videós tanári magyarázatokkal),
 • 10 live – online konzultációs órát és 5 live – online beszédcentrikus órát,
 • tanulási tervet és útmutatót,
 • tanulási módszereket arról, hogy hogyan tanulj nyelvet hatékonyan (e-book + személyre szabott tanári tanácsok),
 • a feladatok megoldókulcsát és javítását,
 • szintellenőrző tesztet,
 • mentor - tanár értékelését és folyamatos rendelkezésre állását emailben,
 • kiegészí­tő mellékletként magyar nyelvű nyelvtani magyarázatokat, valamint nyomtatható szó- és kifejezés gyűjteményeket, TANULÓKÁRTYÁKAT.


Egy modult 4 hónap alatt lehet normál tempóban elvégezni.

Egy modul ára ( 15 lecke + 15 live – online óra ): 29 500 Ft

Töltsd le ingyenesen az első leckét és jelentkezz be Tanodánkba, hogy meghallgasd a leckékhez tartozó videókat, hanganyagokat.

Letöltöm az első leckét

 

 "Tanulj németül a munkádhoz" speciális moduljaink"

tutor tanárKezdő szinttől alapfokú nyelvtudást szerezhetsz 15 leckéből + 15 live – online órából álló e-learning moduljainkkal. Munkahelyi szituációkon keresztül sajátíthatod el szakmaspecifikusan a német nyelvet önállóan, de tanári irányí¬tással, tanulási útmutatók segítségével és live – online konzultációkkal. A leckéidet online Tananyagtárunkban tesszük hétről hétre elérhetővé számodra, melyek tanári videós magyarázatokat, mintapárbeszédeket, hallásmegértést fejlesztő gyakorlatokat és interaktív feladatokat tartalmaznak. Tanárodtól nemcsak e-mailben kapsz útmutatást a tanulásodhoz, hanem live – online órákon is konzultálsz vele a kijavított feladataid hibáiról, vagy a leckéd számodra nem érthető részeiről. A beszédet pedig live – online kommunikációs órákon gyakorlod tanulótársaiddal együtt.

 

Mit tartalmaz egy modul?

 • 45 tanórányi szakmaspecifikus tananyagot (hanganyagokkal, videókkal és videós tanári magyarázatokkal),
 • 10 live – online konzultációs órát és 5 live – online beszédcentrikus órát,
 • tanulási tervet és útmutatót,
 • tanulási módszereket arról, hogy hogyan tanulj nyelvet hatékonyan (e-book + személyre szabott tanári tanácsok),
 • szintellenőrző tesztet,
 • a feladatok megoldókulcsát és javítását,
 • mentor - tanár értékelését és folyamatos rendelkezésre állását emailben,
 • kiegészítő mellékletként magyar nyelvű nyelvtani magyarázatokat, valamint nyomtatható szakmaspecifikus szó- és kifejezés gyűjteményeket, TANULÓKÁRTYÁKAT.


Egy modult 4 hónap alatt lehet normál tempóban elvégezni.


Moduljaink az alábbi szakterületeken rendelhetők:

 • Étteremben dolgozom
 •  Szállodában dolgozom
 •  Boltban dolgozom
 •  Kamionsofőr vagyok
 •  Idősgondozásban dolgozom
 •  Szépségszalonban dolgozom (fodrász, kozmetika, műkörömépí­tés)

 

Egy modul ára (15 lecke + 15 live – online óra): 29 500 Ft

Rendeld meg a modult

Megrendelem!

 

 
Lazán levizsgázom németből!

KÖZÉPFOKÚ ÍRÁSBELI NYELVVIZSGÁRA FELKÉSZÍTő TÁVOKTATÁSOS TANFOLYAMUNK

23 + 1 leckéből álló e-learning tanfolyamunkon komplex módon készülsz fel a német középfokú írásbeli nyelvvizsgára úgy, hogy az általános középfokú nyelvvizsga témaköreit (KER) dolgozod fel az írásbeli vizsga tipikus feladatainak gyakorlása közben.

 

Bármelyik vizsgaközpont írásbelijére magabiztos német tudásod lesz, mert…

 • nem egy bizonyos nyelvvizsgaközpont feladatait gyakorlod be, hanem azok a nyelvi készségeid (szövegértésed és íráskészséged ) fejlődnek, amelyek egy sikeres vizsgához szükségesek.
 • Emellett a szókincsedet is gyarapítod.
 • Hogy lehet mindezeket egyszerre? Olyan szövegeket választottunk, melyekkel egy – egy nyelvvizsga témakörben gyakorlod azokat a feladattípusokat, amelyek általában egy középfokú írásbeli vizsgán előfordulnak.
 • Nagy hangsúlyt kap még a nyelvtani rendszerezés is, ami elengedhetetlen a vizsgán elvárt nyelvi helyességedhez.
 • Megtanulsz baráti és hivatalos levelet is írni. Mintaleveleink segítségével megismerheted a különböző levéltípusokat, és ezek alapján begyakorlod az önálló levélírást.

 

Mit tartalmaz a felkészítő tanfolyam:

 1. Szintfelmérő tesztet és értékelését
 2. Egy lecke 5 – 6 tanórai anyagot tartalmaz, a 23 lecke összesen kb. 140 tanórát jelent
 3. 6 live – online konzultációt mentor tanároddal
 4. „Hogyan tedd le lazán a nyelvvizsgát?” - tanulási útmutató az önálló és hatékony vizsgafelkészüléshez, és tanácsok a tipikus vizsgafeladatok megoldásához ( e-book)
 5. Megoldókulcsot a leckékhez
 6. 20 levél tanár általi kijavítását és értékelését
 7. Hogy az írásbelid biztosan sikerüljön, nagy gyakorlattal rendelkező mentor-tanárod kíséri és segíti a felkészülésedet, akitől emailben segítséget kérhetsz, ha elakadnál.
 8. Írásbeli próbavizsga javítását és értékelését

 

+ INGYENES MINTALECKE, ha előbb szeretnél megnézni egy leckét - ami kötelezettségek nélküli -, kérd emailben: office@sztnyelviskola.hu

A tanfolyamot 6 hónap alatt lehet normál tempóban elvégezni.

Az e-learning tanfolyam ára: 69 000 Ft – melyet 2 részletben is befizethetsz

Jelentkezz hiánypótló e-learning nyelvvizsga felkészítő tanfolyamunkra!

Megrendelem!

 

 
Kipróbálnád az e-learning tanulást? Jelentzkezz Nyílt napunkra!

*A jelentkezési lapon a „Választott oktatási formának” a „Nyílt napot” jelöld be!

Minden hónapban online NYÍLT NAPOT tartunk, amikor INGYENES hozzáférést kapsz egy – egy e-learning leckénkhez Tananyagtárunkban!

Regisztráció!

 

 Nyelvtani rendszerező alapfokon

tutor tanárNem tudsz egy mondatot helyesen összerakni? Szeretnél helyesen beszélni? Alapfokú nyelvvizsgára készülsz? Akkor ezt a tananyagcsomagot neked í­rtuk, mert a hétköznapi beszédhelyzetekben gyakran használt és az alapfokú nyelvvizsgához is szükséges nyelvtani szabályokat tanulod meg és gyakorlod be életszerű  példamondatokon keresztül.


Mit tartalmaz a tananyagcsomag?

 • magyar nyelven az alapszintű német nyelvtan magyarázatát (ábrákkal és életszerű példamondatokkal),
 • nyelvtani gyakorlatokat,
 • tanulási tervet és útmutatót,
 • szintellenőrző tesztet,
 • a feladatok megoldókulcsát és javí­tását,
 • mentor - tanár értékelését és folyamatos rendelkezésre állását emailben.


A tananyagcsomag ára: 14 500 Ft ( egyszeri díj )

 

 Nyelvtani rendszerező középfokon

tutor tanárNem tudsz helyesen fogalmazni? Szeretnél helyesen beszélni? Középfokú nyelvvizsgára vagy érettségire készülsz? Akkor ezt a tananyagcsomagot neked írtuk, mert a hétköznapi beszédhelyzetekben, a munkában és az í­rott szövegekben gyakran használt, valamint a középfokú nyelvvizsgához is szükséges nyelvtani szabályokat tanulod meg és gyakorlod be életszerű példamondatokon keresztül.


Mit tartalmaz a tananyagcsomag?

 • magyar nyelven a középszintű német nyelvtan magyarázatát (ábrákkal és életszerű példamondatokkal),
 • nyelvtani gyakorlatokat,
 • tanulási tervet és útmutatót,
 • szintellenőrző tesztet,
 • a feladatok megoldókulcsát és javí­tását,
 • mentor - tanár értékelését és folyamatos rendelkezésre állását emailben.


A tananyagcsomag ára:
19 500 Ft ( egyszeri díj )

 

Rendeld meg a tananyagcsomagodat

Megrendelem!

 

Levélírás alapfokon

levél20 leckéből álló tananyagcsomagunkkal megtanulod és begyakorlod az alapfokú szintű baráti és hivatalos levélírást. Minden leckében egy - egy levéltí­pus jellemzőit ismered meg mintalevelén keresztül és kapsz hozzá egy levélí­rásos feladatot. A leveleidet mentor-tanár javí­tja ki, magyarázatokat fűz hozzá és értékeli.


A kurzus elvégzéséhez minimum alapfokú nyelvtudás szükséges. Ajánljuk nyelvvizsgára készüléshez!


A tananyagcsomag ára:
20 500 Ft ( egyszeri dí­j )

 

Levélírás középfokon

levél25 leckéből álló tananyagcsomagunkkal megtanulod és begyakorlod a középfokú szintű baráti és hivatalos levélí­rást. Minden leckében egy - egy levéltí­pus jellemzőit ismered meg mintalevelén keresztül és kapsz hozzá egy levélí­rásos feladatot. A leveleidet mentor-tanár javí­tja ki, magyarázatokat fűz hozzá és értékeli.


A kurzus elvégzéséhez minimum középfokú nyelvtudás szükséges. Ajánljuk nyelvvizsgára készüléshez!

 
A tananyagcsomag ára: 30 500 Ft ( egyszeri díj

 

Milyen formában kapod meg az e-learning tananyacsomagot?


A tananyagokat E-leckeként (pdf formátumban) küldjük el, a feladatokat letöltheted, a hanganyagokat és a videókat online érheted el virtuális Tanodánkból.
Rendeld meg a kiválasztott e-learning csomagodat! Kattints a megrendelem gombra!

Rendeld meg a tananyagcsomagodat

Megrendelem!

Aktualitások
1588349035.jpg

Jelentkezz VIDEÓÓRÁKKAL MEGÚJULT e-learning német tanfolyamunkra 2021. febr. 1-ig! Garantáljuk, hogy a tanfolyam végére biztos alaptudásod lesz, és olyan tanulási technikákat is elsajátítasz, amivel rövid id?n belül eléred a nyelvtanulási célod.

1573040428.jpg

Hogyan lesz rövid id?n belül magabiztos német tudásod anélkül, hogy nyelvtani szabályokat kelljen magolnod? A mindennapokban használható mondatokkal a szókincs és a nyelvtan egyszerre rögzül. Most AJÁNDÉK 5 MINI VIDEÓLECKÉVEL a tiéd lehet az e-tankönyvünk és az e-munkafüzetünk. ÚJDONSÁG a hozzá készült 20 VIDEÓKÖNYV!

1575037322.jpg

KÖZÉPFOKÚ ÍRÁSBELI NYELVVIZSGÁRA FELKÉSZÍTŐ TÁVOKTATÁSOS TANFOLYAMUNKRA és LIVE-ONLINE SZÓBELI TÉMAKÖRÖKBŐL FELKÉSZÍTŐ WORKSHOPJAINKRA már jelentkezhetsz 2021. január 24-ig bevezetŐ áron! A tanfolyam indulása: 2021. január 25.

Nyelvtanfolyamok
1452586511.jpg

Nem mersz bátran megszólalni? Várunk innovatív beszédtréningjeinkre. Ne aggódj, ha nem beszélsz még folyékonyan, légy a törzsvendégünk és társalogj fesztelenül arról, ami igazán érdekel, hogy a tanult idegen nyelvet valóban tudd használni!

1452586457.jpg

Mi "rád szabjuk" az ANGOL, a NÉMET vagy az OLASZ nyelvet célod, nyelvtudásod, életkorod és id?beosztásod szerint. A tanulásod helyét és módját is te választod! Neked melyik jön be?

1387012132.jpg

Külföldi munkára, üzletembereknek, külföldön élőknek, turistáknak ...

Nyelvi utazás 2021
1482354418.jpg

2016-ban 5 évesek lettünk, ez alkalomból jelentettük meg Tábori Évkönyvünket a felejthetetlen nyári táborok emlékére! Töltsd le ingyenesen angol és német feladatgy?jteményünkkel együtt! Olvasd el a 2017-es nyári táborunk élménybeszámolóját a blogunkban!

banner banner