Barion Pixel

Irány a nyelvvizsga!

Melyik nyelvvizsgát válaszd?

 

 

Erre a kérdésre nem is olyan egyszerű válaszolni, hiszen ma már sokféle vizsga van. Mi elsősorban ezt a kérdést nem egy leírás alapján szeretnénk neked megválaszolni, hanem egy ingyenes személyre szóló tanácsadáson egy szintfelmérés és egy próbaóra alapján.

Jelentkezz és próbáld ki INGYENESEN az online nyelvtanulást!

és utána vedd igénybe a személyre szóló nyelvvizsga tanácsadást!

 

Szeretnél többet tudni a nyelvvizsgáról? Olvasd el a blogbejegyzésünket!

 

 EuroPro angol nyelvvizsga -  Két nyelvvizsga egyben

Ez a nyelvvizsga az Euro nyelvvizsga olyan formája, amelyik az általános nyelvtudás mellett a szakmai, üzleti célú angoltudásról (English for Business and Professional Purposes) is ad bizonyítványt. Érdekel? Irány a blogunk!

 

Aktualitások, hírek a nyelvvizsgákról

 

 

Aktualitások
1588349035.jpg

Jelentkezz VIDEÓÓRÁKKAL MEGÚJULT e-learning német tanfolyamunkra 2021. febr. 1-ig! Garantáljuk, hogy a tanfolyam végére biztos alaptudásod lesz, és olyan tanulási technikákat is elsajátítasz, amivel rövid id?n belül eléred a nyelvtanulási célod.

1573040428.jpg

Hogyan lesz rövid id?n belül magabiztos német tudásod anélkül, hogy nyelvtani szabályokat kelljen magolnod? A mindennapokban használható mondatokkal a szókincs és a nyelvtan egyszerre rögzül. Most AJÁNDÉK 5 MINI VIDEÓLECKÉVEL a tiéd lehet az e-tankönyvünk és az e-munkafüzetünk. ÚJDONSÁG a hozzá készült 20 VIDEÓKÖNYV!

1575037322.jpg

KÖZÉPFOKÚ ÍRÁSBELI NYELVVIZSGÁRA FELKÉSZÍTŐ TÁVOKTATÁSOS TANFOLYAMUNKRA és LIVE-ONLINE SZÓBELI TÉMAKÖRÖKBŐL FELKÉSZÍTŐ WORKSHOPJAINKRA már jelentkezhetsz 2021. január 24-ig bevezetŐ áron! A tanfolyam indulása: 2021. január 25.

Nyelvtanfolyamok
1452586511.jpg

Nem mersz bátran megszólalni? Várunk innovatív beszédtréningjeinkre. Ne aggódj, ha nem beszélsz még folyékonyan, légy a törzsvendégünk és társalogj fesztelenül arról, ami igazán érdekel, hogy a tanult idegen nyelvet valóban tudd használni!

1452586457.jpg

Mi "rád szabjuk" az ANGOL, a NÉMET vagy az OLASZ nyelvet célod, nyelvtudásod, életkorod és id?beosztásod szerint. A tanulásod helyét és módját is te választod! Neked melyik jön be?

1387012132.jpg

Külföldi munkára, üzletembereknek, külföldön élőknek, turistáknak ...

Nyelvi utazás 2021
1482354418.jpg

2016-ban 5 évesek lettünk, ez alkalomból jelentettük meg Tábori Évkönyvünket a felejthetetlen nyári táborok emlékére! Töltsd le ingyenesen angol és német feladatgy?jteményünkkel együtt! Olvasd el a 2017-es nyári táborunk élménybeszámolóját a blogunkban!

banner banner