Barion Pixel

Mini e-tankönyv

Mini e-tankönyv

Az e-learning tanfolyamhoz készült mini e-tankönyvben a három legkeresettebb munkaterület és egyben a leghétköznapibb alaptársalgási helyzet kulcsmondatait tanulod meg néhány leginkább bevált feladattal, valamint tanulási tanácsokkal:

 • Boltban dolgozom / Vásárlás
 • Étteremben dolgozom / Rendelés
 • Szállodában dolgozom / A recepción

+ Melléklet tanulókártyákkal és a német ABC kiejtési szabályaival.

 
6 ok, amiért Neked való „Tanulj németül a munkádhoz” mini e-tankönyvem:
 1. mert a példamondatok tanulása közben rövid idő alatt egyszerre sajátítod el a szókincset és a nyelvtant úgy, ahogyan az életben is használnod kell,
 2.  
 3. mert életszerű mondatokban adagolva pontosan úgy tanulod a németet, ahogyan beszélsz a hétköznapokban és a munka közben, sőt ezzel megmenekülsz a nyelvtani szabályok magolásától is,
 4.  
 5. mert így a rosszul megtanult és berögzült nyelvtani, vagy kiejtési hibáidat is korrigálod,
 6.  
 7. mert így a német mondatszerkezetek rögzülnek, és már néhány lecke átvétele után komplett, hibátlan és németes mondatokat tudsz elmondani a puszta szavak egymás mellé dobálása helyett,
 8.  
 9. mert a mondatok variálásával németesebben, kevesebb hibával és folyékonyabban beszélsz majd, mintha a szótári alakban lévő szavakból, a nullából kellene összeraknod a mondanivalód,
 10.  
 11. mert közel 20 éves tanítási tapasztalat és a diákjaim nyelvtanulási sikerei állnak a sok munkával és teszteléssel összeállított e-tananyagom mögött, amivel hónapok tanulását spórolod meg.
 12.  

PLUSZ AJÁNDÉKBA: 9 + 1 részes email tanfolyamot is kapsz, amely alatt megmutatom az utat a sikeres német nyelvtanuláshoz, hogy valóban hatékonyan tanulj mini e- tankönyvemből!

„Természetesen ne gondold, hogy ennyi tanulás elegendő az alaptársalgási, ill. a munkahelyi némethez. A célom ezzel a mini e-tankönyvvel az volt, hogy egyrészt „kulcsra kész” alapmondatokat tanulj meg a német nyelv három legnépszerűbb munkaterületén, másrészt az, hogy megmutassam, hogyan tudsz megtanulni alaptársalgási szinten az e-learning tananyagommal pár hónap alatt német nyelven gondolkodni, fordítgatás nélkül gyorsan és helyesen kommunikálni.” (Lukácsné Dákos Ibolya, német nyelvtanár)

 
Aktualitások
1588349035.jpg

Jelentkezz VIDEÓÓRÁKKAL MEGÚJULT e-learning német tanfolyamunkra 2021. febr. 1-ig! Garantáljuk, hogy a tanfolyam végére biztos alaptudásod lesz, és olyan tanulási technikákat is elsajátítasz, amivel rövid id?n belül eléred a nyelvtanulási célod.

1573040428.jpg

Hogyan lesz rövid id?n belül magabiztos német tudásod anélkül, hogy nyelvtani szabályokat kelljen magolnod? A mindennapokban használható mondatokkal a szókincs és a nyelvtan egyszerre rögzül. Most AJÁNDÉK 5 MINI VIDEÓLECKÉVEL a tiéd lehet az e-tankönyvünk és az e-munkafüzetünk. ÚJDONSÁG a hozzá készült 20 VIDEÓKÖNYV!

1575037322.jpg

KÖZÉPFOKÚ ÍRÁSBELI NYELVVIZSGÁRA FELKÉSZÍTŐ TÁVOKTATÁSOS TANFOLYAMUNKRA és LIVE-ONLINE SZÓBELI TÉMAKÖRÖKBŐL FELKÉSZÍTŐ WORKSHOPJAINKRA már jelentkezhetsz 2021. január 24-ig bevezetŐ áron! A tanfolyam indulása: 2021. január 25.

Nyelvtanfolyamok
1452586511.jpg

Nem mersz bátran megszólalni? Várunk innovatív beszédtréningjeinkre. Ne aggódj, ha nem beszélsz még folyékonyan, légy a törzsvendégünk és társalogj fesztelenül arról, ami igazán érdekel, hogy a tanult idegen nyelvet valóban tudd használni!

1452586457.jpg

Mi "rád szabjuk" az ANGOL, a NÉMET vagy az OLASZ nyelvet célod, nyelvtudásod, életkorod és id?beosztásod szerint. A tanulásod helyét és módját is te választod! Neked melyik jön be?

1387012132.jpg

Külföldi munkára, üzletembereknek, külföldön élőknek, turistáknak ...

Nyelvi utazás 2021
1482354418.jpg

2016-ban 5 évesek lettünk, ez alkalomból jelentettük meg Tábori Évkönyvünket a felejthetetlen nyári táborok emlékére! Töltsd le ingyenesen angol és német feladatgy?jteményünkkel együtt! Olvasd el a 2017-es nyári táborunk élménybeszámolóját a blogunkban!

banner banner