Barion Pixel

Képzéseink

Mindennapokban használható speciális és szakmai nyelvtudás

online tanulásNyelvtanodánkban elsősorban online tanulhatsz, így nem vagyunk helyhez kötve! Jelenleg ANGOL, NÉMET, és OLASZ  nyelvet választhatsz, egyénileg vagy csoportban. Elsősorban az Internet adta lehetőségeket felhasználva ONLINE, de valós tantermi környezetben is vállalunk oktatást. Ha HAGYOMÁNYOS ("offline") tanteremben szeretnél tanulni, hívj meg bennünket! Mindegyik képzésünket helyszíni kiszállással is igényelheted.  

Nyelvtanodánkban olyan egyedi speciális képzések közül választhatsz, melyek során a készségeidet (hallás, beszéd, olvasás és írás) fejlesszük; valamint a tananyagaid az igényed szerint témaközpontúak (pl. állásinterjú, társalgás külföldön, külföldi munkavállalás, egy adott szakterület szókincsfejlesztése, nyelvtant rendszerezés stb.), vagy/és kommunikáció központúak. Minden képzésünk esetében a tudásodhoz és az életkorodhoz, valamint a céljaidhoz és az igényeidhez igazított, egyedileg összeállított tematikával és tananyaggal, személyre szabott oktatást kínálunk, magas színvonalon és kedvező áron, hogy a mindennapi életben boldogulni tudj és használható nyelvtudásod legyen.

Online nyelvtanodánkba a világ bármely pontjáról járhatsz órára, ahol magántanároddal egyénileg és/vagy csoporttársaiddal virtuális tantermünkben tanulhatsz együtt. Ezt saját fejlesztésű, innovatív nyelvoktató rendszerünk teszi lehetővé az Interneten. Egyaránt szervezünk LIVE-ONLINE és BLENDED LEARNING formában kis csoportos TANFOLYAMOKAT, valamint TÁRSAS és EGYÉNI órákat is minden korosztály számára.

 

 

 

Képzési formáink

  1. LIVE-ONLINE: komplex online nyelvoktató rendszerben oktatunk, ahol az órák virtuális tanteremben vannak. Egyaránt szervezünk kis csoportos TANFOLYAMOKAT, és tartunk TÁRSAS és EGYÉNI órákat. A jelentkezők életkorához és igényeihez igazított, személyre szabott, valamint szint- és igényfelmérésre alapozott oktatást kínálunk magas színvonalon és kedvező áron.

  2. BLENDED LEARNING: a hagyományos tantermi órákat online interaktív gyakorlási és konzultációs lehetőséggel egészítjük ki (egyéni / társas / kiscsoportos nyelvoktatás). Ajánljuk cégek figyelmébe!

  3. E-LEARNING: komplex online nyelvoktató rendszerben távoktatunk. A kurzus tananyagát és feladatait az egyéni igényeknek, a nyelvtudásnak és az életkornak megfelelően állítjuk össze, emellett live-online konzultációkkal egészítetjük ki. (egyéni / társas / kiscsoportos nyelvoktatás).

  4. TANTERMI: a hagyományos tantermi környezetben tartjuk meg az órákat. Mivel nincsenek saját tantermeink, csak kiszállással tudjuk vállalni (egyéni / társas / kiscsoportos nyelvoktatás).

  5. CÉGES NYELVOKTATÁS : teljes mértékben a megrendelő cég igényeinek megfelelően live-online vagy hagyományos formában állítjuk össze a tananyagot és tartjuk meg az órákat. 

 

 

 

Aktualitások
1588349035.jpg

Jelentkezz VIDEÓÓRÁKKAL MEGÚJULT e-learning német tanfolyamunkra 2021. febr. 1-ig! Garantáljuk, hogy a tanfolyam végére biztos alaptudásod lesz, és olyan tanulási technikákat is elsajátítasz, amivel rövid id?n belül eléred a nyelvtanulási célod.

1573040428.jpg

Hogyan lesz rövid id?n belül magabiztos német tudásod anélkül, hogy nyelvtani szabályokat kelljen magolnod? A mindennapokban használható mondatokkal a szókincs és a nyelvtan egyszerre rögzül. Most AJÁNDÉK 5 MINI VIDEÓLECKÉVEL a tiéd lehet az e-tankönyvünk és az e-munkafüzetünk. ÚJDONSÁG a hozzá készült 20 VIDEÓKÖNYV!

1575037322.jpg

KÖZÉPFOKÚ ÍRÁSBELI NYELVVIZSGÁRA FELKÉSZÍTŐ TÁVOKTATÁSOS TANFOLYAMUNKRA és LIVE-ONLINE SZÓBELI TÉMAKÖRÖKBŐL FELKÉSZÍTŐ WORKSHOPJAINKRA már jelentkezhetsz 2021. január 24-ig bevezetŐ áron! A tanfolyam indulása: 2021. január 25.

Nyelvtanfolyamok
1452586511.jpg

Nem mersz bátran megszólalni? Várunk innovatív beszédtréningjeinkre. Ne aggódj, ha nem beszélsz még folyékonyan, légy a törzsvendégünk és társalogj fesztelenül arról, ami igazán érdekel, hogy a tanult idegen nyelvet valóban tudd használni!

1452586457.jpg

Mi "rád szabjuk" az ANGOL, a NÉMET vagy az OLASZ nyelvet célod, nyelvtudásod, életkorod és id?beosztásod szerint. A tanulásod helyét és módját is te választod! Neked melyik jön be?

1387012132.jpg

Külföldi munkára, üzletembereknek, külföldön élőknek, turistáknak ...

Nyelvi utazás 2021
1482354418.jpg

2016-ban 5 évesek lettünk, ez alkalomból jelentettük meg Tábori Évkönyvünket a felejthetetlen nyári táborok emlékére! Töltsd le ingyenesen angol és német feladatgy?jteményünkkel együtt! Olvasd el a 2017-es nyári táborunk élménybeszámolóját a blogunkban!

banner banner