Barion Pixel

Nyelvoktatás ONLINE!

Tanulj meg ONLINE "nyelveken szólni"!

Többször neki kezdtél már a nyelvtanulásához, de folyton akadályokba ütközöl?

  • Nincs elég időd? Időt és pénzt takarítasz meg, hiszen nem kell utaznod, órára menned!
  • Nincs a közeledben nyelviskola vagy egy jó nyelvtanár? Ülj le a géped elé kényelmesen akár az otthonodban, és lépj be egy virtuális tanterembe, ahol tanulhatsz egyedül vagy csoportban!
  • Nem tudod összeegyeztetni az időbeosztásodat nyelvtanfolyamra járással? Saját időbeosztásod és tempód szerint haladhatsz egyéni és szakmai igényeidnek megfelelően összeállított tananyagokkal és személyre szabott interaktív feladatokkal magánnyelvtanár irányításával!

 

Az online nyelvtanulás további előnyei

online nyelvoktatás

  • Elfelejtettél az órán valamit megkérdezni a tanárodtól? Nem megy a házi, és jól jönne a segítség? Nem kell megvárnod a következő órát, hiszen folyamatos szakszerű visszajelzést és segítséget kérhetsz!
  • Már megint nincs időd leckét írni, szavakat tanulni? Többé ez sem probléma, hiszen az "üres járataidat" is hasznosan töltheted, tanulhatsz munkába utazva, váróteremben ücsörögve...
  • Már megint nem tudtál órára menni? Ne aggódj, nem maradsz le a tananyaggal, mert akkor jelentkezhetsz be az online Nyelvtanodába, amikor időd van, és ott folytathatod a tanulást, ahol legutóbb abbahagytad.
  • Hiába tudsz helyesen írni, de nem mersz megszólalni? Vagy éppen fordítva van ez nálad? Mi erre is odafigyelünk, online kurzusainkon mind a négy alapkészséget (hallás, beszéd, olvasás, írás) egyformán fejlesztjük.
Nincs több kifogás, kell a nyelvtudás!

Jelentkezz INGYENES próbaórára

 

Milyen online nyelvi kurzust választhatsz?


Live-online órára innovatív online nyelvtanodánk virtuális tantermébe járhatsz egyéni órarended szerint. Személyre szabott interaktív leckéidet is online csinálhatod meg kényelmesen bárhol, amikor van időd. Beiratkozhatsz kiscsoportos tanfolyamra is. Ajánljuk neked, ha térbeli vagy időbeli korlátok miatt nem tudsz személyesen részt venni nyelvórán. Bővebben: LIVE-ONLINE NYELVTANULÁS

E-learning, azaz online távoktatásos formában tanulhatsz nyelvi tudásodnak és egyéni igényeidnek megfelelően összeállított tananyagból. Az otthoni tanulásodhoz live-online konzultációkon kapsz szaktanári útmutatást, segítséget. Ajánljuk neked, ha nagyon változó az időbeosztásod. Bővebben:E-LEARNING NYELVTANULÁS

A blended learning tanulási formát ajánljuk, ha nem tudsz legalább heti 2 alkalommal személyesen részt venni nyelvórán, de szeretnéd gyorsan és hatékonyan elsajátítani a választott idegen nyelvet. A hagyományos oktatást kiegészítjük az online tanulással. Bővebben: BLENDED LEARNING NYELVTANULÁS

 

Mi szükséges az online nyelvtanuláshoz?


Nincs megfelelő kapacitású számítógéped az online tanuláshoz? Ne gondold, hiszen nincs szükséged másra, csak Internet elérésre és egy headset-re. Nem kell külön programot telepítened, a program a böngészőben fut.

Most már csak az a kérdésed, hogyan jelentkezhetsz, és hogyan fizetheted ki a tandíjat? Ez is könnyen és kényelmesen elvégezhető akár otthonról. Hiszen ehhez sincs szükség másra, mint egy számítógépre, Internet elérésre.

Házhoz jön a nyelvtudás!

Jelentkezz INGYENES próbaórára

Aktualitások
1588349035.jpg

Jelentkezz VIDEÓÓRÁKKAL MEGÚJULT e-learning német tanfolyamunkra 2021. febr. 1-ig! Garantáljuk, hogy a tanfolyam végére biztos alaptudásod lesz, és olyan tanulási technikákat is elsajátítasz, amivel rövid id?n belül eléred a nyelvtanulási célod.

1573040428.jpg

Hogyan lesz rövid id?n belül magabiztos német tudásod anélkül, hogy nyelvtani szabályokat kelljen magolnod? A mindennapokban használható mondatokkal a szókincs és a nyelvtan egyszerre rögzül. Most AJÁNDÉK 5 MINI VIDEÓLECKÉVEL a tiéd lehet az e-tankönyvünk és az e-munkafüzetünk. ÚJDONSÁG a hozzá készült 20 VIDEÓKÖNYV!

1575037322.jpg

KÖZÉPFOKÚ ÍRÁSBELI NYELVVIZSGÁRA FELKÉSZÍTŐ TÁVOKTATÁSOS TANFOLYAMUNKRA és LIVE-ONLINE SZÓBELI TÉMAKÖRÖKBŐL FELKÉSZÍTŐ WORKSHOPJAINKRA már jelentkezhetsz 2021. január 24-ig bevezetŐ áron! A tanfolyam indulása: 2021. január 25.

Nyelvtanfolyamok
1452586511.jpg

Nem mersz bátran megszólalni? Várunk innovatív beszédtréningjeinkre. Ne aggódj, ha nem beszélsz még folyékonyan, légy a törzsvendégünk és társalogj fesztelenül arról, ami igazán érdekel, hogy a tanult idegen nyelvet valóban tudd használni!

1452586457.jpg

Mi "rád szabjuk" az ANGOL, a NÉMET vagy az OLASZ nyelvet célod, nyelvtudásod, életkorod és id?beosztásod szerint. A tanulásod helyét és módját is te választod! Neked melyik jön be?

1387012132.jpg

Külföldi munkára, üzletembereknek, külföldön élőknek, turistáknak ...

Nyelvi utazás 2021
1482354418.jpg

2016-ban 5 évesek lettünk, ez alkalomból jelentettük meg Tábori Évkönyvünket a felejthetetlen nyári táborok emlékére! Töltsd le ingyenesen angol és német feladatgy?jteményünkkel együtt! Olvasd el a 2017-es nyári táborunk élménybeszámolóját a blogunkban!

banner banner