Barion Pixel

Blended learning

Mit jelent a blended learning?

A hagyományos (tantermi) oktatást kiegészítjük az online tanulással. Nemcsak személyesen találkozol a tanároddal egyéni vagy tanfolyami tantermi órán, hanem otthon online interaktí­v feladatokat is oldsz meg, vagy akár live-online konzultálhatsz is a tanároddal, ha szükséged van a segítségére.

Így sokkal hatékonyabban és gyorsabban sajátíthatod el a tanult idegen nyelvet, mintha csak tantermi órára járnál. Mivel az online távoktató csomag kiegészíti a tanórát, í­gy azokon kizárólag a személyes jelenléttel fejleszthető készségek, elsősorban a beszédkészség fejlesztése kerül előtérbe. Mindemellett további lehetőséged van egyéni igényeid, szükségleteid szerint a távoktatásra kijelölt anyag tetszőleges növelésére.

Ajánljuk Neked, ha:

  • nem tudsz legalább heti 2 alkalommal személyesen részt venni nyelvórán
  • fontos számodra a személyes kontaktus a tanárral
  • a beszédkészség fejlesztése a legfontosabb számodra
  • a szókincsfejlesztés, a hallás utáni értés vagy a nyelvtani fejlesztés is fontos neked
  • valamilyen speciális készséget kí­vánsz fejleszteni
  • kevesebbet szeretnél költeni a nyelvtanfolyamra

NEM ajánljuk Neked, ha:

  • nem tudsz a tantermi órákon részt venni
Aktualitások
1588349035.jpg

Jelentkezz VIDEÓÓRÁKKAL MEGÚJULT e-learning német tanfolyamunkra 2021. febr. 1-ig! Garantáljuk, hogy a tanfolyam végére biztos alaptudásod lesz, és olyan tanulási technikákat is elsajátítasz, amivel rövid id?n belül eléred a nyelvtanulási célod.

1573040428.jpg

Hogyan lesz rövid id?n belül magabiztos német tudásod anélkül, hogy nyelvtani szabályokat kelljen magolnod? A mindennapokban használható mondatokkal a szókincs és a nyelvtan egyszerre rögzül. Most AJÁNDÉK 5 MINI VIDEÓLECKÉVEL a tiéd lehet az e-tankönyvünk és az e-munkafüzetünk. ÚJDONSÁG a hozzá készült 20 VIDEÓKÖNYV!

1575037322.jpg

KÖZÉPFOKÚ ÍRÁSBELI NYELVVIZSGÁRA FELKÉSZÍTŐ TÁVOKTATÁSOS TANFOLYAMUNKRA és LIVE-ONLINE SZÓBELI TÉMAKÖRÖKBŐL FELKÉSZÍTŐ WORKSHOPJAINKRA már jelentkezhetsz 2021. január 24-ig bevezetŐ áron! A tanfolyam indulása: 2021. január 25.

Nyelvtanfolyamok
1452586511.jpg

Nem mersz bátran megszólalni? Várunk innovatív beszédtréningjeinkre. Ne aggódj, ha nem beszélsz még folyékonyan, légy a törzsvendégünk és társalogj fesztelenül arról, ami igazán érdekel, hogy a tanult idegen nyelvet valóban tudd használni!

1452586457.jpg

Mi "rád szabjuk" az ANGOL, a NÉMET vagy az OLASZ nyelvet célod, nyelvtudásod, életkorod és id?beosztásod szerint. A tanulásod helyét és módját is te választod! Neked melyik jön be?

1387012132.jpg

Külföldi munkára, üzletembereknek, külföldön élőknek, turistáknak ...

Nyelvi utazás 2021
1482354418.jpg

2016-ban 5 évesek lettünk, ez alkalomból jelentettük meg Tábori Évkönyvünket a felejthetetlen nyári táborok emlékére! Töltsd le ingyenesen angol és német feladatgy?jteményünkkel együtt! Olvasd el a 2017-es nyári táborunk élménybeszámolóját a blogunkban!

banner banner