Barion Pixel
Szivárvány tanoda kezdőlap » Nyelvoktatás » Live-online nyelvtanulás

Live-Online Nyelvtanulás - Bárhol, bármikor!

online nyelvtanulásMit jelent live - online tanulni?

Speciális nyelvtanulás testre szabottan (egyéni / társas / kiscsoportos órák)

Speciális live - online egyéni, társasas kiscsoportos nyelvtanfolyamok (Nyelvi kávézó, Felkészítő állásinterjúra vagy külföldi munkavállalásra)

Nyelvoktatás gyermekeknek

Mit jelent Live - Online tanulni?

Nyelvtanodánk innovatív online nyelvoktató rendszerébena tanároddal – és tanfolyamon a csoporttársaiddal is - a virtuális tantermünkben, élő óra keretében találkozhatsz, ahol a skype segítségével beszélhettek egymással. Live-online a hagyományos tantermi órákon megszokott módon tanulhatsz, a virtuális táblára került tananyagokat azonban bármikor újra megnézheted vagy lemásolhatod. Bővebben: ONLINE NYELVOKTATÓ RENDSZERÜNKRŐL

A live-online órákon elsősorban a a beszédkészséged és a hallás utáni értésed fejlesztése a cél, de természetesen a nyelvtani ismeretek rendszerezése is nagy szerepet kap. A virtuális órákat személyre, illetve csoportra szabottan online interaktív feladatokkal egészítjük ki, szem előtt tartva azt, hogy a feladatok minden esetben kapcsolódjanak az órai anyaghoz.
Bővebben: OKTATÁSI MÓDSZEREINKRŐL

Ajánljuk Neked, ha:

nyelvanulás
 • kevesebbet akarsz a nyelvtanulásra költeni
 • térbeli vagy időbeli korátok miatt nem tudsz személyesen részt venni nyelvórán
 • fontos, hogy az órai anyagot és a feladatokat is bárhol és bármikor elérhesd
 • igényed van az órák rugalmas átütemezésére
 • "Internet függő" vagy
 • szeretnéd, hogy elsősorban a beszédkészséged és a hallás utáni értésed fejlődjön
 • fontos, hogy legyen egy a tanulásodat segítő nyelvtanárod
 • valamilyen speciális képzési igényed van
 • esetleg gátlásokkal küzdesz

Nem ajánljuk Neked, ha:

 • fontos számodra a személyes kontaktus a tanároddal és a diáktársaiddal

 

online angol nyelvtanulás

 

Speciális nyelvtanulás testre szabottan

Mindennnapokban használható nyelvtudás rövid idő alatt bármely korosztálynak! Előzetes nyelvtudás és igényfelmérés alapján személyre szabott tematikát állítunk össze a célodat, az igényeidet, az életkorodat és a rendelkezésedre álló idődet figyelembe véve. óráink beszéd- és szituáció központúak.

A TANANYAGOT, az ÁLTALAD MEGHATÁROZOTT TÉMAKÖRNEK megfelelően dolgozzuk ki. 

(Választható témakörük: aktivizáló, beszédkészség fejlesztő, nyelvtani rendszerező, szókincsfejlesztő, üzleti, külföldi munkát vállaló - aupair munka, turizmus, vendéglátós, logisztika, egészségügy, szociális munka, pedagógia, teológia területén) 

EGYÉNI és TÁRSAS LIVE - ONLINE NYELVTANULÁS

ANGOL, NÉMET és OLASZ nyelv

 • Személyre szabott, egyéni igényednek és nyelvtudásodnak megfelelően tervezett, egyedileg összeállított tematikával tanulhatsz nyelvet

 • A tanórákon csak veled, illetve diáktársaddal foglalkozik magán nyelvtanárod, í­gy a lehető legrövidebb idő alatt és a leghatékonyabban sajátíthatod el a nyelvet

 • Nyelvtanulásod középpontjában leginkább a társalgás lehet

 • Az óráidat a lehető legrugalmasabban ütemezheted

Egyéni vagy társas tanóradíj: 3000 - 5000 Ft/60 perc  Bérletes rendszerben akár 5% - 15% kedvezménnyel!

 

Próbáld ki az online nyelvtanulást kötelezettségek nélkül!

Jelentkezz ingyenes próbaórára!

 

KISCSOPORTOS LIVE - ONLINE ÓRÁK

ANGOL, NÉMET és OLASZ nyelv

 • Kis létszámú csoportban (3 - 5 fő) hatékonyan fejlődhet a beszédkészséged
 • Tanulásod testre szabott: a csoportod igényeidnek és nyelvtudásodnak megfelelően tervezett, egyedileg összeállított tematikával tanulhatsz nyelvet
 • A tanórák intenzitását és időpontját igényeidhez igazodva határozzuk meg
 • Kommunikációs témaközpontú órák
 • Folyamatos indulással megfelelő létszám esetén

  Az online kiscsoportos képzések óradíja a létszámtól függően:

 • 3 fős csoport esetén: 1600 Ft / fő / tanóra
 • 4 fős csoport esetén: 1200 Ft / fő / tanóra
 • 5 fős csoport esetén: 960 Ft / fő / tanóra

 

 online német nyelvtanulás

 

Speciális egyéni, társas és kiscsoportos nyelvtanfolyamok

 

nyelvi kávézó

NYELVI KÁVÉZÓ LIVE - ONLINE BESZÉDTÉNING ANGOL, NÉMET és OLASZ nyelveken
Beszédtréningünket azoknak ajánljuk, akik legalább középszintű nyelvtudással rendelkeznek, és szívesen társalognának nyelvgyakorlás céljából. A NYELVI KÁVÉZÓban a kommunikáció és a szókincsfejlesztés csak szórakozásnak tűnik! Az órákon nyelvtanár irányításával egy - egy választott témát vitatnak meg a részt vevők, amelyre előtte fel is készülhetnek.

   

állásinterjú

ÁLLÁSINTERJÚRA FELKÉSZÍTŐ LIVE - ONLINE TANFOLYAM ANGOL és NÉMET nyelveken
Tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik minimum alapszintű nyelvtudással rendelkeznek, és éppen állást keresnek vagy munkahelyet szeretnének változtatni. Cél a már megszerzett nyelvtudás felfrissítése, és az állásinterjú során előforduló legalapvetőbb kérdések és válaszok elsajátítása, a felvételi beszélgetés szabályainak megismerése, önéletrajz és motivációs levél / álláspályázat szerkesztése, í­rása.


külföldi munkavállaló

KOMMUNIKÁCIÓS LIVE - ONLINE TANFOLYAM KÜLFÖLDI MUNKAVÁLLALÓKNAK ANGOL, NÉMET és OLASZ nyelveken
Tanfolyamunkat külödre készülő vagy már külföldön dolgozó munkavállalóknak ajánljuk. Előzetes nyelvtudás nem feltétlenül szükséges, minden csoport számára igény szerint egyedi tematikát állí­tunk össze. A választott nyelvet elsősorban életszerű hétköznapi beszédhelyzetek begyakorlásával sajátíttatjuk el. Segí­tünk az önéletrajz megírásában, állásinterjúra való felkészülésben, valamint megismertetjük a hivatalos levélírás szabályaival és a formanyomtatványok kitöltésével.


állásinterjú

NYELVI TANDEM LIVE - ONLINE KOMMUNIKÁCIÓS TANFOLYAM NÉMET és OLASZ nyelveken
Elsősorban a szóbeli kommunikációt fejlesztő egyéni/társas tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik már nagyon jól beszélik a választott idegen nyelvet és szeretnék azt akár anyanyelvi szinten beszélni. A kurzus során a tananyag újságcikkek irányí­tott feldolgozása és megvitatása. Nézz meg egy ingyenes mintafeladatlapot az olasz nyelvhez vagy egy ingyenes mintafeladatlapot a német nyelvhez!  A kurzus kiemelt óradí­jas. 

Próbáld ki az online nyelvtanulást kötelezettségek nélkül!

Jelentkezz ingyenes próbaórára!

 

 

Nyelvoktatás gyermekeknek

Szeretnéd, hogy gyermeked bátran és helyesen szólaljon meg a tanult idegen nyelven?

Nyelvtanodánk kiemelt oktatási területe a gyerekek nyelvtanulása:

 

 • Virtuális tanteremben tanulhat igényeinek és nyelvtudásánakgyermek nyelvtanulas megfelelő, egyedileg összeállí­tott tematika és tananyag alapján
 • Kreatí­v, játéos live - online nyelvi és készséfejlesztő órák sok - sok mesével, verssel és dallal, hogy gyermeked memóriája, koncentrációs képessége és ritmusérzéke is fejlődjön nyelvtanulás közben
 • Hogyan jut el gyermeked a nyelvórára, online ez többé nem probléma!
 

 

külföldi iskola
KÜLFÖLDÖN JÁROK ISKOLÁBA - FELZÁRKÓZTATÓ LIVE - ONLINE NYELVI ÓRÁK, ANGOLés NÉMET nyelveken,
hogy az iskolai tanulásban gyermekednek ne jelentsen hátrányt, hogy nem az anyanyelvén oktatják! Az adott nyelvet életszerűen és az iskolai szókincsre koncentráltan tanítjuk. Az általános nyelvoktatást kiegészí­tjük az iskolai tantárgyakra való felkészüléssel. A nyelvi korlátok leküzdésével segítjük az egyes iskolai tantárgyak ismeretanyagának megértésében, az írásos feladatok és fogalmazások megírásában, valamint a szóbeli kommunikációban. 

 

iskola plusz
ISKOLA PLUSZ - LIVE-ONLINE NYELVI ÓRÁK, ANGOL, NÉMET és OLASZ nyelveken
Szeretnéd, hogy gyorsabban haladjon a gyermeked a nyelvtanulásban? Vagy hogy jobb legyen az eredménye az iskolában? Az iskolai nyelvoktatás mellett és annak tematikájához igazodva gyakoroljuk gyermekeddel az adott nyelvet és közben fejlesztjük nyelvi készségeit, bővítjük a szókincsét. 
 


nyelvtanonc
NYELVTANONC - ÁLTALÁNOS NYELVTANULÁS kezdő és haladó szinten, ANGOL, NÉMET és OLASZ nyelveken
Gyerekeknek összeállított tematikáinkkal játékosan, szórakozva sajátíthatja el gyermeked a választott idegen nyelvet, mintha a saját anyanyelvét tanulná. Tananyagaink és óráink anyaga, valamint tanítási módszerünk a gyermeked életkori sajátosságainak teljes mértékben megfelelnek! 

  Tanóradíj: 2 200 - 2 600 Ft / 45 perc  Bérletes rendszerben akár 5% - 15% kedvezménnyel!

 

online angol nyelvtanulás

Próbáld ki az online nyelvtanulást kötelezettségek nélkül!

Jelentkezz ingyenes próbaórára!

Aktualitások
1588349035.jpg

Jelentkezz VIDEÓÓRÁKKAL MEGÚJULT e-learning német tanfolyamunkra 2021. febr. 1-ig! Garantáljuk, hogy a tanfolyam végére biztos alaptudásod lesz, és olyan tanulási technikákat is elsajátítasz, amivel rövid id?n belül eléred a nyelvtanulási célod.

1573040428.jpg

Hogyan lesz rövid id?n belül magabiztos német tudásod anélkül, hogy nyelvtani szabályokat kelljen magolnod? A mindennapokban használható mondatokkal a szókincs és a nyelvtan egyszerre rögzül. Most AJÁNDÉK 5 MINI VIDEÓLECKÉVEL a tiéd lehet az e-tankönyvünk és az e-munkafüzetünk. ÚJDONSÁG a hozzá készült 20 VIDEÓKÖNYV!

1575037322.jpg

KÖZÉPFOKÚ ÍRÁSBELI NYELVVIZSGÁRA FELKÉSZÍTŐ TÁVOKTATÁSOS TANFOLYAMUNKRA és LIVE-ONLINE SZÓBELI TÉMAKÖRÖKBŐL FELKÉSZÍTŐ WORKSHOPJAINKRA már jelentkezhetsz 2021. január 24-ig bevezetŐ áron! A tanfolyam indulása: 2021. január 25.

Nyelvtanfolyamok
1452586511.jpg

Nem mersz bátran megszólalni? Várunk innovatív beszédtréningjeinkre. Ne aggódj, ha nem beszélsz még folyékonyan, légy a törzsvendégünk és társalogj fesztelenül arról, ami igazán érdekel, hogy a tanult idegen nyelvet valóban tudd használni!

1452586457.jpg

Mi "rád szabjuk" az ANGOL, a NÉMET vagy az OLASZ nyelvet célod, nyelvtudásod, életkorod és id?beosztásod szerint. A tanulásod helyét és módját is te választod! Neked melyik jön be?

1387012132.jpg

Külföldi munkára, üzletembereknek, külföldön élőknek, turistáknak ...

Nyelvi utazás 2021
1482354418.jpg

2016-ban 5 évesek lettünk, ez alkalomból jelentettük meg Tábori Évkönyvünket a felejthetetlen nyári táborok emlékére! Töltsd le ingyenesen angol és német feladatgy?jteményünkkel együtt! Olvasd el a 2017-es nyári táborunk élménybeszámolóját a blogunkban!

banner banner