Barion Pixel

VIDEÓS ÓRÁKKAL BŐVÜLT AZ E-LEARNING TANFOLYAMUNK és ONLINE WORKSHOPUNK: LETESZEM LAZÁN NÉMETBŐL !

2019-11-29 09:07

KÖZÉPFOKÚ ÍRÁSBELI NYELVVIZSGÁRA FELKÉSZÍTŐ TÁVOKTATÁSOS TANFOLYAMUNKRA és LIVE-ONLINE SZÓBELI TÉMAKÖRÖKBŐL FELKÉSZÍTŐ WORKSHOPJAINKRA már jelentkezhetsz 2021. január 24-ig bevezetŐ áron! A tanfolyam indulása: 2021. január 25.

 

Nyelvvizsgázni akarsz? 

Nem akkor mehetsz nyelvvizsgázni, amikor kedved tartja, csak a vizsgaidŐszakokban. Jelentkezni pedig hetekkel korábban kell. Megalapozott tudás nélkül felesleges próbálkozni, tehát még a tanulásra szánt idŐvel is számolnod kell.

A sikeres felvételihez, a diplomához, a jó álláshoz IDŐBEN - HÓNAPOKKAL ELŐBB - kell elkezdened a nyelvvizsgára való felkészülést!

Mit választasz? Az utolsó percre halasztod a felkészülést és kockáztatsz, vagy megszerzed most a tudást, aztán kényelmesen, lazán és magabiztosan sikeresen vizsgázol? Még INGYENES is lehet a NYELVVIZSGÁD, ha BIZTOSRA MÉGY! 

 

Nyelvvizsga-felkészítő e-learning tanfolyamunkon megtanítunk arra is:

Hogyan dönts a rengeteg német nyelvvizsga lehetőség közö? Melyik nyelvvizsga való pont neked?

- Hogyan érdemes megoldani a tipikus vizsgafeladatokat, maz egyes feladattípusok ideális megoldási stratégiája? Hogyan jusson idő minden feladatra? Hogyan kerüld el garantáltan a vizsgán a leblokkolást, és mit tegyél, hogy ne kövesd el a tipikus hibáidat?

- Hogyan tudsz önállóan is hatékonyan tanulni, mi a különbség a német nyelvtanulás és a nyelvvizsgára való felkészülés között?

- Milyen kreatív, tanulást támogató technikákat használhatsz?

- Hogyan oszd be rugalmasan jól az idődet? Milyen ütemtervet kövess a felkészülésben?

Milyen fontos dolgokat kell tudnod a vizsgáról, mielőtt beülsz? Miért olvasd el a vizsgaszabályzatot, és mire figyelj benne?

Hogyan küzdd le a vizsgastresszt? Próbavizsgát rendezünk, így a vizsgarutint is megszerzed!

Mindez biztosan sikerüljön személyes mentor-tanárod kíséri és segíti a felkészülésedet!

 

JELENTKEZZ hiánypótló e-learning nyelvvizsga felkészítő tanfolyamunkra! 

 

ÚJ! 23 + 1 (ingyenes minta-) leckéből + 23 + 1 VIDEÓS ÓRÁBÓL álló e-learning (távoktatásos) tanfolyamunkon komplex módon készülhetsz fel a német középfokú írásbeli nyelvvizsgára. A Közös Európai Referenciakeretnek megfelelő általános középfokú nyelvvizsga témaköreit dolgozzuk fel az írásbeli vizsga tipikus feladatainak gyakorlása közben.


Bármelyik vizsgaközpont írásbelijére magabiztos német tudásod lesz, mert…

 • nem egy bizonyos nyelvvizsgaközpont feladatait gyakorlod be, hanem azok a nyelvi készségeid (szövegértésed és íráskészséged ) fejlődnek, amelyek egy sikeres vizsgához szükségesek.
 • Emellett a szókincsedet is gyarapítod.
 • Hogy lehet mindezeket egyszerre? Olyan szövegeket választottunk, melyekkel egy – egy nyelvvizsga témakörben gyakorlod azokat a feladattípusokat, amelyek általában egy középfokú írásbeli vizsgán előfordulnak.
 • Nagy hangsúlyt kap még a nyelvtani rendszerezés is, ami elengedhetetlen a vizsgán elvárt nyelvi helyességedhez.
 • Megtanulsz baráti és hivatalos levelet is írni. Mintaleveleink segítségével megismerheted a különböző levéltípusokat, és ezek alapján begyakorlod az önálló levélírást.

 

 

Mit tartalmaz a felkészítő tanfolyam:


 1. Szintfelmérő tesztet és értékelését
 2. Egy lecke 5 – 6 tanórai anyagot tartalmaz, a 23 lecke összesen kb. 140 tanórát jelent
 3. 23 VIDEÓS ÓRÁT a leckékhez kapcsolódóan, melyet bármikor és bárhonnan, és persze bármennyiszer visszanézhetsz!
 4. „Hogyan tedd le lazán a nyelvvizsgát?” - tanulási útmutató az önálló és hatékony vizsgafelkészüléshez, és tanácsok a tipikus vizsgafeladatok megoldásához ( e-book)
 5. Megoldókulcsot a leckékhez
 6. 20 levél tanár általi kijavítását és értékelését
 7. Hogy az írásbelid biztosan sikerüljön, nagy gyakorlattal rendelkező mentor-tanárod kíséri és segíti a felkészülésedet, akitől emailben segítséget kérhetsz, ha elakadnál.
 8. Írásbeli próbavizsga javítását és értékelését

 

Miért jó az e-learning felkészítő tanfolyamunk még? 

-Egyéni haladási ütemben végezheted el a tanfolyamot! 

- Kötetlen időbeosztással tanulsz, (te írod az órarended)!

A videós leckéket bármikor, bárhonnan és bármennyiszer visszanézheted! Így nem maradsz le az órákról, és mindent pontosan lejegyzetelhetsz! 

- Költségkímélő! ( Nincs útiköltség, nem vagy időhöz kötve, és mégis olyan, mintha magántanárhoz járnál!) 


Az e-learning tanfolyam ára: 69 000 Ft – melyet 2 részletben is befizethetsz


Javasoljuk a tanfolyam elkezdése előtt egy szintfelmérő teszt megírását, melynek javítása és értékelése ingyenes, azért, hogy elküldhessük a tesztet írj: office@sztnyelviskola.hu

 

A TANFOLYAMRA  

JELENTKEZZ ITT

 

ONLINE WORKSHOPOK - SZÓBELI TÉMAKÖRÖKBŐL NYELVVIZSGAFELKÉSZÍTÉS 


5 X 4 órás online tréning alatt a szóbeli nyelvvizsga feladattípusaival begyakoroljuk a szóbeli témaköröket

 

 • Megtanítunk hatékonyan tanulni, hogy magabiztosan és bátran tudj németül beszélni

 

 • Fejlesszük a hallás utáni készésgedet is, hogy többé ne görcsölj, ha német szöveget kell megértened! Megmutatjuk, hogy miit tehetsz, hogy éles helyzetben jobban értsd a szövegeket hallás után? 

 

 • Az egész workshopot a szóbeli gyakorlásnak, a beszédkészséged és a szókincsed fejlesztésének szenteljük, ahol aktívan 100%-ban csak kommunikálsz!

 

 

A Workshopok ára: 29. 000 Ft 

Készülj fel velünk a német nyelvvizsgádra, mindent a kezedbe adunk a sikeres nyelvvizsgához! 

 

 

JELENTKEZÉSEDET emailben várjuk: office@sztnyelviskola.hu 

 

MINDENT VISZEK CSAK E-LEARNING TANFOLYAMRA JELENTKEZEM  CSAK ONLINE WORKSHOPOKRA JELENTKEZEM

E-learning tanfolyamra + online workshopokra jelentkezzem

 98 000 Ft helyett 

88 200 Ft (részletfizetés lehet ) 

Készülj fel írásbeli középfokú nyelvvizsgára!

69 000 Ft (részletfizetés lehet)

Készülj fel szóbeli középfokú nyelvvizsgára!

29. 000 Ft

 

milyen egyéb kreatív, tanulást támogató technikákat használhatsz?
Aktualitások
1588349035.jpg

Jelentkezz VIDEÓÓRÁKKAL MEGÚJULT e-learning német tanfolyamunkra 2021. febr. 1-ig! Garantáljuk, hogy a tanfolyam végére biztos alaptudásod lesz, és olyan tanulási technikákat is elsajátítasz, amivel rövid id?n belül eléred a nyelvtanulási célod.

1573040428.jpg

Hogyan lesz rövid id?n belül magabiztos német tudásod anélkül, hogy nyelvtani szabályokat kelljen magolnod? A mindennapokban használható mondatokkal a szókincs és a nyelvtan egyszerre rögzül. Most AJÁNDÉK 5 MINI VIDEÓLECKÉVEL a tiéd lehet az e-tankönyvünk és az e-munkafüzetünk. ÚJDONSÁG a hozzá készült 20 VIDEÓKÖNYV!

1575037322.jpg

KÖZÉPFOKÚ ÍRÁSBELI NYELVVIZSGÁRA FELKÉSZÍTŐ TÁVOKTATÁSOS TANFOLYAMUNKRA és LIVE-ONLINE SZÓBELI TÉMAKÖRÖKBŐL FELKÉSZÍTŐ WORKSHOPJAINKRA már jelentkezhetsz 2021. január 24-ig bevezetŐ áron! A tanfolyam indulása: 2021. január 25.

Nyelvtanfolyamok
1452586511.jpg

Nem mersz bátran megszólalni? Várunk innovatív beszédtréningjeinkre. Ne aggódj, ha nem beszélsz még folyékonyan, légy a törzsvendégünk és társalogj fesztelenül arról, ami igazán érdekel, hogy a tanult idegen nyelvet valóban tudd használni!

1452586457.jpg

Mi "rád szabjuk" az ANGOL, a NÉMET vagy az OLASZ nyelvet célod, nyelvtudásod, életkorod és id?beosztásod szerint. A tanulásod helyét és módját is te választod! Neked melyik jön be?

1387012132.jpg

Külföldi munkára, üzletembereknek, külföldön élőknek, turistáknak ...

Nyelvi utazás 2021
1482354418.jpg

2016-ban 5 évesek lettünk, ez alkalomból jelentettük meg Tábori Évkönyvünket a felejthetetlen nyári táborok emlékére! Töltsd le ingyenesen angol és német feladatgy?jteményünkkel együtt! Olvasd el a 2017-es nyári táborunk élménybeszámolóját a blogunkban!

banner banner